Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Mukannen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavil konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma buyurmak güçlükle ve güvensiz olacağı muhtevain yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sebebiyle alevlerin kontrol altına aldatmaınmasında destek olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha mualla evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Binalarda kâin yangın bapları ve esas kapıların yanı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın bâtınindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve şayeste fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Alelumum pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya gene girmeden yer seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

Dairesel yangın merdiveni, çoklukla silindirik yahut dairesel bir korunum ortamında bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni Yangın çıkış kapısı istanbul ekseriyetle sınırlı dış alana mevla veya bediiyat dertların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın Bapsı omurga amacı insanların pert kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

üste, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, uygun şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Ayrıca, astım ve bronşit kadar solunum yolu hastalıklarıyla birliklı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın baplarının ve daha birbunca yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nite sağlamlandığını öğrenmek kadar omurga durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Report this wiki page