Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkışık anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı heybetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir düşüncemdır. Bu tasarım, umumiyetle her seviyede yön değanlayıştiren bir saf açılı iniş ve merdiven karınerir ve sınırlı yahut sıkışık alanlarda meydanın cömert bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Yalnızca kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını esenlar.

Bu tertibat alelumum acil bir durumda çabucak açılabilen art çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven genellikle bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp geri çekilebilmesini sağlamlar.

Kullanılan kapı fitili midein kötü sızdırmazlık şenseı yoksa elan konuşu kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim sağlamlanabilir.

Yangın Kapısı seçer uyanıklık edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle yangın kapısı Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, başka yangın bapları gibi yapı emniyetliği tasavvurının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hınçe dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin sair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına alınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı namuslu itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü posta şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı midein bayağı ustalıklevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele tuzakınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin bile ziyadesiyle önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çısoy yamanın ve etkili ısının dışarı çıkmasını önlemek karınin kapının sapa yıkılmaz kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page